Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Νέοι, ωραίοι, ταλαντούχοι και ανερχόμενοι καλλιτέχνες...

Δείτε όλες τις φωτογραφίες σε πλήρες μέγεθος πατώντας πάνω τους!

Ο Φακός του online περιοδικού ''Greek Personalities'' για άλλη μια φορά μπόρεσε και κατέγραψε νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες που θα μας απασχολήσουν ακόμη...

περισσότερο. Στο ''The Mall'' Αμαρουσίου βλέπουμε τον τελευταιό καιρό να βρίσκονται συνεχώς το ανερχόμενο μοντέλο Άννα - Μαρία Αναξαγόρου και ο γνωστός μπλόγκερ και ανερχόμενος ηθοποιός Σπύρος Τάγκας, γνωστός από τις πολλές συνεντεύξεις που έχει πάρει από γνωστούς Έλληνες και Ξένους καλλιτέχνες. Η Άννα - Μαρία Αναξαγόρου μάλιστα πρωταγωνίστησε στο τελευταίο και επιτυχημένο βιντεοκλίπ του Στράτου Αντιπαριώτη ''Stan'' με τίτλο ''Ταξιδεψέ με'' και απέσπασε πάρα πολλά θετικά σχόλια. Η Άννα Αναξαγόρου μάλιστα έχει κερδίσει τίτλο ομορφιάς στο νησί της Αφροδίτης και έχει συμμετέχει πολλές φορές σε καμπάνιες εταιριών αλλά και με σημαντικά ''περάσματα'' από την Κυπριακή τηλεόραση. Μάλιστα μετά την συμμετοχή της στο νέο βιντεοκλίπ του Stan με τίτλο ''Ταξιδεψέ με'' έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για συμμετοχές σε βιντεοκλίπ αλλά και σειρών στην τηλεόραση. Ο άνθρωπος μας που ήταν εκεί, μας είπε ότι άκουσε ότι η Άννα - Μαρία έχει δεχτεί πρόταση για να γίνει το κεντρικό πρόσωπο σε μία από τις σημαντικότερες διεθνείς εταιρίες μόδας.
Από την αντίπερα όχθη, ο Σπύρος Τάγκας τα τελευταία χρόνια έχει απασχολήσει κατά καιρούς όχι μόνο λόγω των συνεντεύξεων που έχει καταφέρει και έχει πάρει από σημαντικούς καλλιτέχνες αλλά και την πρόσβαση που φαίνεται να έχει στα πιο δημοφιλή μπλογκ της Ελλάδας και τις δημόσιες κόντρες που έχει με γνωστούς δημοσιογράφους. Μάλιστα τον είχαν κατηγορήσει στο διαδίκτυο και σε πασίγνωστη εφημερίδα, με ένα κείμενο πολλών σελίδων μία μερίδα ανώνυμων συγγραφέων, ότι γράφει και συνεργάζεται με τα πιο δημοφιλή μπλογκς της Ελλάδας, κάτι το οποίο ο ίδιος με ανακοινωση του από τα προφίλ του στο facebook, twitter αλλά και στα μπλογκ του, τα διέψευσε πλήρως. Βέβαια ακόμη και με την διέψευση του Έλληνα μπλόγκερ, οι περισσότεροι απορούν με το πως τα άρθρα του δημοσιεύονται στις μεγαλύτερες εφημερίδες και sites / blogs της χώρας και τα sites του έχουν επίσημη συνεργασία με τους καλύτερους. Αλλά πέσαμε έξω, καθώς είχαμε ποντάρει ότι θα σπουδάσει δημοσιογραφία, αλλά τελικά τον έχει κερδίσει ο χώρος του fitness και της υποκριτικής. Πρόσφατα τελείωσε τις σπουδές του πάνω στο fitness και παράλληλα σπούδαζε 2 χρόνια υποκριτική στο θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Πειραιά, ενώ πλέον έχει αρχίσει να ετοιμάζεται για να περάσει φέτος σε δραματική σχολή. Και όπως βλέπουμε στον λογαριασμό του στο twitter, είναι ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στην ελίτ της ελληνικής show biz όπως και η Άννα - Μαρία Αναξαγόρου. Όπως λένε λοιπόν κάποια στόματα, οι πολύωρες και καθημερινές συναντήσεις μεταξύ Άννας - Μαρίας Αναξαγόρου και Σπύρου και η μεγάλη οικειότητα που υπάρχει μεταξύ τους, είναι γιατί είναι φίλοι είτε.. μάλλον θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ τους! Πάντως όπως ανέφερε άλλος μπλόγκερ στο twitter του πριν λίγες εβδομάδες, που γνωρίζει τον Σπύρο Τάγκα, ο Σπύρος δέχτηκε πρόταση να βοηθήσει στην συγγραφή σεναρίων διάφορων projects στο διαδίκτυο. Τέλος δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο φίλος-αρθρογράφος του περιοδικού μας ( ο πρώτος άνδρας που γράφει για εμάς εδώ ) και ελπίζουμε να μην ενοχλήσουμε τα παιδιά, καθώς και να ζητήσουμε προκαταβολικά συγγνώμη που τους τραβήξε φωτογραφίες, ''. Τουλάχιστον ελπίζουμε μερικά στοιχεία που αντλήσαμε από το facebook και το διαδίκτυο, να είναι σωστά. Αλλιώς στείλτε μας e-mail για τυχόν διόρθωση. Α σας πήραμε και κάποιες φωτογραφίες από το facebook σας, μην ψάξετε να μας βρείτε, γιατί έχουμε ψευδόνυμο! ;)
Δείτε όλες τις φωτογραφίες παρακάτω ( δικές μας και από τα facebook των παιδιών και για να τις δείτε στο πλήρες μέγεθος πατήστε πάνω τους! )